Кметът на Враца Калин Каменов излезе с гневно обръщение срещу

...
Кметът на Враца Калин Каменов излезе с гневно обръщение срещу
Коментари Харесай

Кметът на Враца излезе с гневно обръщение заради съдийството

Кметът на Враца Калин Каменов излезе с яростно послание против Българския футболен съюз, в което написа, че Ботев Враца е „ най-ощетеният от родните съдии отбор “, като поради съдийски отсъждания, тимът до този миг през сезона е изгубил най-малко 15 точки.

Поводът на недоволството на Каменов идва след дискусионната дузпа, отсъдена от рефера Красен Георгиев в интерес на Арда, с помощта на която отборът на Александър Тунчев се добра до равенството в семейството си на Ботев Враца от 28-ия кръг на efbet Лига.

Освен със своята правота, дузпата породи неодобрение и поради това, че при изстрела от бялата точка на Радослав Цонев, е имало навлезли играчи в наказателното поле.

Ето какво написа градоначалникът на Враца в профила си във Фейсбук:

„ Вече изрично мога да заявя, че Ботев Враца е най-мразеният от " трезвото " управлението на бфс, футболен тим в България. Ние сме и най-ощетеният от родните съдии отбор и до в този момент момчетата бяха ограбени с най-малко 15 точки! Въпреки това имам вяра, че справедливостта рано или късно ще спечелва. Убеден съм, че неправдата прави един екип още по-силен и обединен. Ние ще се борим до дъно за своята чест. Дори да ни извадят от групата, в която и лига да играем, Ботев ще продължи да бъде клуб на мъжкари, за които футбола е наслаждение и празник за хората, а не тото и спортна проституция. Никой не може да ни отнеме това, което можем да реализираме сами.

Не забравяйте, че достолепието не се купува, то се заслужава!!! "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР