Кметът на Варна Иван Портних разкри поредна лъжа на кандидат-градоначалника

...
Кметът на Варна Иван Портних разкри поредна лъжа на кандидат-градоначалника
Коментари Харесай

Иван Портних: Благомир Коцев от ПП с поредна лъжа

Кметът на Варна Иван Портних разкри поредна неистина на кандидат-градоначалника от Политическа партия Благомир Коцев. От няколко дни представителят на „ Промяната “ прави внушения, че има „ пренасочване на гласове “ сред ГЕРБ и „ Възраждане “.

Оказва се, че в близки връзки с ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов има Николай Недков, който е някогашен общински консултант от ДСБ/ДБ. Недков и Костадинов имат дълга обща политическа кариера, която започва още със основаването на „ Синя Варна “.

„ Над 99% от гласуванията в общинския съвет правихме дружно, без да се наговарям, тъй като мислим дружно. Мога самоуверено да настоявам, че Костадин Костадинов е представител на демократичната общественост във Варна “, декларира Недков, призовавайки да се гласоподава точно за Костадинов.

Ето и какво написа Портних по тематиката:

Поредна неистина на Благомир Коцев от Промяната

Този път за " пренасочване на гласове сред ГЕРБ и „ Възраждане “.

1. Варненци не са стадо овце, което да „ пренасочваш “! 

2. Истинската позиция на ППДБ по отношение на " Възраждане " е ясна от дълго време!

Вижте откровенията на Николай Недков, някогашен общински консултант от ДСБ/ДБ и някогашен началник на костовите Златни пясъци - сдружение, което през днешния ден също има собствен представител в листата на ППДБ - Стелиян Севастиянов.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР