Кметът на украинският град край Киев Ирпен, Александър Маркушин, получил

...
Кметът на украинският град край Киев Ирпен, Александър Маркушин, получил
Коментари Харесай

Руснаците поискаха Ирпен да се предаде. Кметът: Грозни твари, не се предаваме

Кметът на украинският град край Киев Ирпен, Александър Маркушин, получил известие от руснаците със закани за живота му и предложение да съобщи града. Това заяви самият той в канала си в Telegram.

В известието съперниците загатват, че съдействие с тях ще помогне на Маркушин да избави живота си и евентуално ще усъвършенства финансовото си положение. " Скъпи Александър, имаш опция да спасиш живота и здравето си, а вероятно и финансовото си положение. Ако се интересуваш от офертата, изпрати отговор. Офертата е годна 24 часа ", пишат руснаците. Маркушин отговори с насрещна оферта. „ Изненадан съм, че тези грозни твари към момента не са разбрали – Ирпен не се предава, Ирпен не се продава, Ирпен се бори! Правя насрещно обществено предложение на окупаторите да изоставен територията на Ирпенската общественост в границите на 24 часа и спасете живота и здравето на няколко хиляди съветски наборни бойци, които мама, сестра, щерка, баба и обичана чакат вкъщи. Върнете се в Русия и аз ще поздравя дамите от ирпенската общественост и без вас “, написа кметът на града.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски счита, че съветският водач Владимир Путин е в " информативен балон ". Това показа той в изявление за ABC News. Според Зеленски Путин може да постави завършек на войната, която отприщи в Украйна. „ Путин е в информативен балон, той може да постави завършек на войната, която самичък стартира “, сподели президентът на Украйна. Зеленски добави още, че хората, които са го избрали, не са подготвени за капитулация и ултиматуми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР