Кметът на Солун остана впечатлен от Пловдив Кметът на Солун

...
Кметът на Солун остана впечатлен от Пловдив Кметът на Солун
Коментари Харесай

Посрещнахме кмета на Солун в Стария град СНИМКИ

Кметът на Солун остана впечатлен от Пловдив Кметът на Солун Янис Бутарис: Пловдив става все по-красив

Делегация от Солун, водена от кмета Янис Бутарис, е на публична аудиенция в Пловдив. Гостите бяха посрещнати от кмета Иван Тотев, народния представител Атанас Ташков и заместник-кмета Розалин Петков.

„ Солун и Пловдив би трябвало да работим дружно, с цел да създадем района на Западните Балкани още по-развит и прелъстителен “, това съобщи кметът на гръцкия град Янис Бутарис, като не скри положителните си усещания от посрещането.

Официалната делегация се разноски из Стария град, като гостите разгледаха Античния спектакъл, къща Клианти и посетиха дефиле „ Вино и Гурме “, където за първи път тази година взе участие асоциацията на винопроизводителите от Северна Гърция.

Янис Бутарис е на двудневна аудиенция по покана на кмета на Пловдив Иван Тотев за обмяна на опит и положителни практики в локалното самоуправление. В програмата е включено посещаване на пробната база на Аграрния университет, разходка из Цар-Симеоновата градина и среща с екипа на Младежки център – Пловдив в парк „ Отдих и просвета “.

По рано денем кметът Иван Тотев даде формален старт на четвъртото издание на дефиле „ Вино и гурме “ в „ Конюшните “. 19 мазета и 12 началник готвачи се включиха в тазгодишното издание.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР