Кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъства днес на обучение

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова ще присъства днес на обучение
Коментари Харесай

Фандъкова ще гледа обучение на червения кръст

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще участва през днешния ден на образование на Международния червен кръст за реакция при земетресение. Това оповестиха от пресцентъра на столична община.

В тренировката ще се включат представители на 24 национални сдружения на Червения кръст и Червения полумесец, които вземат участие в Глобално образование за съгласуваност, оценка и обмисляне по време на бедствия за възстановяване на координацията и осъществяване на оценка, обмисляне на интервенции и подкрепяне на жителите при пораждане на рецесии. В тренировката ще се включат доброволци и чиновници от дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на Столичната община.

Обучението се организира по план „ Доброволци на Европейски Съюз за филантропична помощ: Техническа помощ и създаване на потенциал “, финансиран от Европейския съюз и реализиран от Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец, взаимно с националните сдружения на Червения кръст от Австрия, Италия, Холандия и България.

Тренировката ще се организира в 14.30 часа на полигона на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столичната община във вилна зона Градище в Панчарево.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР