Кметът на София трябва да бъде или архитект или строител,

...
Кметът на София трябва да бъде или архитект или строител,
Коментари Харесай

Кметът на София! Посочи го Калоян Паргов

Кметът на София би трябвало да бъде или проектант или строител , това сподели Калоян Паргов – общински консултант от Българска социалистическа партия в студиото на „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS.

Той подсети, че няма по какъв начин да се кандидатира за кмет на София, поради националното управление на партията. Паргов акцентира, че това ще е и последният му мандат като общински консултант.
-->
Ако „ Продължаваме Промяната “ желае да се легитимира, ще би трябвало да повдигнат свои претенденти за локалните избори, изключително за огромните градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други, а на някои места могат да създадат коалиция, сподели той.

Прогнозата на политикът е, че Румен Радев ще избира сред Българска социалистическа партия и „ Български напредък “ за връчване на трети мандат. Той счита, че най-важният въпрос към Българска социалистическа партия е, в случай че получат третия мандат е какво държавно управление ще образуват – експертно или  политическо.

„ Има предпочитание за огромно дясно обединяване, само че липсва един детайл, в случай че би трябвало да бъде „ огромно “, това е ГЕРБ “, сподели той.

„ Важно е не оцеляването на един или различен партиен водач, а физическото оцеляване на 6-7 млн. българи “, съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР