Кметът на София иска 38 милиона лева за канализация и

...
Кметът на София иска 38 милиона лева за канализация и
Коментари Харесай

Деян Николов: Хората са ни изпратили в СОС, за да се борим с корупцията и мафията

" Кметът на София желае 38 милиона лв. за канализация и довеждане докрай на някои планове из София, тъй като другояче ще загубим финансирането по тях от Европейски Съюз.

Първо, не считам за удачно финансови проблеми на общината да се употребяват за политическо изнудване и ние няма да решаваме проблемите с избиране на ръководител на Столичния общински съвет под насила. Хората са ни изпратили там, с цел да се борим с корупцията и мафията, а не да се " сглобяваме " с тях.

Второ, чак през днешния ден получихме отчет за въпросните планове, а до края на годината остават броени дни. Този отчет трябваше да е при нас на 15 ноември, с цел да имаме време да го прегледат нашите специалисти.

Трето, в случай че някой е оставил общината в това положение с риск да загубим финансиране по европейски стратегии за 200 милиона, то дано се търси отговорност от него. Очаквам Васил Терзиев да изкара поименен лист с всички длъжностни лица, които носят отговорност за обстановката - кмет, заместници, шефове, общински съветници, специалисти и така нататък

Четвърто, чакам Васил Терзиев обществено да изясни прави ли се проверка на ръководството на ГЕРБ и по кое време ще имаме първи резултати, тъй като без такава проверка ще удостовери, че са двете страни на една и съща монета. " разяснява през вчерашния ден Деян Николов - ръководител на групата общински съветници на " Възраждане " в Столичен обюински съвет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР