Кметът на Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой над пресаташето

...
Кметът на Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой над пресаташето
Коментари Харесай

Шеф в Пирин: Кметът на Симитли ме нападна в гръб със зверски шут

Кметът на Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой над пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов. Това твърди пострадалият, който също така е и админ на "орлетата ". Елезов е подал съответната тъжба в полицията.
Ето какво написа Велислав Елезов в персоналния си профил във Facebook:
Току що входирах в полицията тъжба против нещото Апостол Апостолов - кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе очевидно несъответстващо и неконтролируемо.
То ме атакува в тил със свиреп шут, а по-късно ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата персонални телефона, като с единия тъкмо в този миг водех диалог със брачната половинка си.
На действието му бяха очевидци десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото.
То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. То ме е заплашвало различен път, само че в никакъв случай не било по този начин озверяло и неконтролируемо.
То няма причина, тъй като не го познавам персонално, защото аз се познавам единствено с хора и персони. То към този момент излъга, че не е направило и участвало на въпросната експанзия и посягане върху личността ми.
За разлика от него - аз съм персона. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще диря правдивост.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР