Кметът на Сеул изрази днес опасения, че властите в Южна

...
Кметът на Сеул изрази днес опасения, че властите в Южна
Коментари Харесай

Кметът на Сеул: Властите в Южна Корея губят контрол върху вируса

Кметът на Сеул изрази през днешния ден опасения, че управляващите в Южна Корея губят надзор върху завръщането на ковид и сподели, че в южнокорейската столица ще бъдат възобновени строгите марки за обществено разграничаване, в случай че дневният приръст на инфектираните не спадне под 30 през идващите три дни, предадоха АП и Българска телеграфна агенция.

" Ако вирусът се популяризира в Сеул, ще се популяризира из цялата Република Корея ", сподели през днешния ден кметът Парк Уон-сун в послание по малкия екран. Той се оплака от безгрижието на жителите, които не съблюдават общественото разграничаване на фона на повишеното потребление на публичния превоз.

Парк се базира на предвиждания на специалисти, съгласно които в случай че не бъде лимитирано разпространяването на вируса, след месец денонощният растеж на новозаразените ще доближи 800. По думите му базовото репродуктивно число на вируса (тоест какъв брой лица заразява един притежател на вируса) е достигнало 1,8 в интервала 30 април - 11 юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР