Кметът на Рино Хилари Шийв съди частен детектив и неговата

...
Кметът на Рино Хилари Шийв съди частен детектив и неговата
Коментари Харесай

Частен детектив незаконно следял кмета на Рино

Кметът на Рино Хилари Шийв съди частен детектив и неговата компания, откакто открива устройство, прикрепено към автомобила ѝ, което може да наблюдава местоположението му в действително време.

В желае, за който първо заяви The Nevada Independent в четвъртък, се твърди, че детективът е навлязъл в нейния парцел, с цел да конфигурира устройството без нейно единодушие. Хилари Шийв не е знаела, до момента в който механикът не го е забелязал, до момента в който е работил по автомобила ѝ.

В жалбата се споделя още, че частният детектив е работил от името на " неидентифицирана трета страна ", чиято идентичност тя не е съумяла да откри.

" Проследяването и наблюдението на Шийв ѝ предизвиква, както би предизвикало на всеки рационален човек, забележителен боязън и терзание ", се споделя в жалбата.

Нямаше неотложен отговор на молбата за коментар, изпратена в петък от Асошиейтед прес по електронната поща до Дейвид Макнийли, следователя, за който се твърди, че е сложил устройството за следене, и до 5 Alpha Industries.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР