Кметът на района – г-н Атанас Кунчев награди участниците в

...
Кметът на района – г-н Атанас Кунчев награди участниците в
Коментари Харесай

Вижте с какви рисунки украсиха „Южен“

Кметът на региона – господин Атанас Кунчев награди участниците в състезанието за рисунка, разгласен по отношение на отбелязване на Европейската седмица за понижаване на отпадъците 18-26.11.2023 година В него се включиха възпитаници от всички учебни заведения на територията на регион „ Южен “.

От рисунките радостно се усмихваха: контейнери за разделно събиране на отпадъците, Земята, която плаче, когато е мръсна и се радва когато е чиста, найлоновите торбички, които също замърсяват земята и последователно би трябвало да се заменят и доста други…

„ Най-талантливите деца са при нас!

С тези рисунки Вие създадохте една неповторима атмосфера тук в нашето кметство. От Вашите произведения се вижда, че сте извънредно надарени и съпричастни с екологичните проблеми, съпътстващи нашето всекидневие. Благодарение на тях цялото кметство се изпъстри с цветни и положителни страсти и това ни въодушевява за повече такива начинания.

Бъдете здрави и ви чакаме още веднъж! “ –  показа кметът Кунчев.

Накрая той предложения всички деца да влязат в кметския кабинет, да седнат на неговия стол  и да усетят какво е да си кмет на един от най- огромните региони в Пловдив.

Това е единствено началото на самодейностите, с които районната администрация  ще продължи да подтиква дребни и огромни,  като ги прави съпричастни към запазване на околната среда.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР