Кметът на район Възраждане“ Савина Савова и техническият директор на

...
Кметът на район Възраждане“ Савина Савова и техническият директор на
Коментари Харесай

Откриха в район „Възраждане“ футболен турнир с над 250 деца

Кметът на регион „ Възраждане “ Савина Савова и техническият шеф на БФС Георги Иванов откриха обичайния детски футболен шампионат за Купа „ Възраждане “ в столицата. Над 250 деца от 18 тима /родени 2014 и 2015 година/ взимат присъединяване в надпреварата, което се организира в комплекс „ Спортна София “.

Футбол. Снимка: Община София

Кметът на регион „ Възраждане “ Савина Савова пожела на дребните футболисти да се състезават със състезателен хъс, да бъдат толерантни, да почитат съперника . Тя благодари на сътрудниците, уредници на шампионата от ФК Възраждане 20202 и на домакините от „ Спортна София-2000 “ в „ Зона Б-5 “.

Легендата на родния футбол пожела на дребните гении да спортуват и да се радват на футболната игра, а след години се надява някои от малчуганите през днешния ден, да бъдат футболисти в националния тим на България. Гонзо бе „ нападнат “ от голям брой деца и родителите им за фотография, като не отхвърли на никого. Той поздрави кавалерски всички дребни футболисти от ЦСКА , които вземат участие с три тима в шампионата.

Дeтският футболен шампионат за Купа „ Възраждане “ се осъществя от Столична община-район „ Възраждане “ в партньорство с ФК „ Възраждане “ 2020″ и е под патронажа на кмета на региона Савина Савова.

Турнирът продължава и през днешния ден. Финалните срещи ще се играят след 16:00 часа , а награждаването на спечелилите е планувано за 18:00 часа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР