Кметът на район Централен“ Георги Стаменов откри образователния фестивал С

...
Кметът на район Централен“ Георги Стаменов откри образователния фестивал С
Коментари Харесай

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов откри фестивала „С деца на тепе“

Кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов откри просветителния фестивал „ С деца на тепе ” на алеята на рид Бунарджика.
Прочетете още
„ Пожелавам на всички деца доста усмивки, наслада, щастливи игри, а на учениците искам сполучлива нова образователна година! На добър път на фестивала „ С деца на тепе “ – имам вяра, че откакто той към този момент е част от културния календар на Пловдив, ще се трансформира в традиция “, съобщи Георги Стаменов.

Малки и огромни се любуваха на богата музикално-артистична стратегия, която включваше национални танци, детското куклено зрелище на ДКТ-Пловдив „ Чук и Пук ”, импро спектакъл за деца, осъществявания на китара от деца, корейски танци, флашмоб, тик-ток танци, зумба и още доста занимания.

Работилници „ Рециклиране “ и „ Открий ме в джунглата “, настолни игри, импро работилница и актьорски уъркшоп, образования по метода сугестопедия, лекции по тематиката „ По-малко екран за децата “, крафт занимания и по какъв начин да учим британски посредством игра, детски работилници, ориентирани към запазване на природата и връзката ни с нея, открита подготовка по Да Дао, креативен работилници за проучване на българския фолклор, чисти игри, оказване на първа помощ за деца, бяха единствено част от заниманията предлагани от 45-те изложители в границите на фестивала.

Служители на полицията и пожарната пък демонстрираха на малчуганите професионалните си умения. Това е трето издание на събитието, което се връща след 3-годишна пауза и за първи път е част от Културния календар на Община Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР