Кметът на район Красно село от ПП-ДБ-СС Цвета Николаева не

...
Кметът на район Красно село от ПП-ДБ-СС Цвета Николаева не
Коментари Харесай

Живеещите в район "Красно село" възмутени от бездействието на кмета от ПП-ДБ-СС

Кметът на регион " Красно село " от ПП-ДБ-СС Цвета Николаева не стопира с хвалбите за " свършеното ", до момента в който дневният й ред фрапантно се разминава с този на живущите в региона.
 
Всяка седмица кметът на регион " Красно село " Цвета Николаева публиква в профила си във Facebook подробни антрифилета какво е свършила за последните 7 дни. Човек би останал с усещане, че въпросната госпожа е вездесъща и от полезрението й не остава нито един проблем и проблем в региона. Малко по-задълбочен взор разкрива, че това, което Цвета Николаева прави може и да е доста значимо в личните й очи, само че живеещите в регион " Красно село " има много по-различно мнение.
 
 Цвета Николаева (най-вдясно) е измежду доближените на Борис бонев Цвета Николаева (най-вдясно) е измежду доближените на Борис бонев Източник: Фейсбук
Ето част от тях:
" Здравейте, по кое време най-сетне ще се ремонтират площадките в Белите брези? В целия квартал няма нито една безвредна площадка за игра, всички катерушки и пейки са изпочупени, с изчезнали летви, болтове и тн. Или децата и тяхната сигурност не са приоритет??? ", пита Надежда Петрова. Отговор не получава. 
 
 Коментар на Надежда Петрова и Сабина Панайотова Коментар на Надежда Петрова и Сабина Панайотова Източник: Фейсбук
" Какво би трябвало да създадем като жители за задвижване на процедура по въваждане на еднопосочно придвижване в квартала? Най-малкото, с цел да не се разминават коли по тротоарите, както постоянно се случва към 142 учебно заведение ", добавя Сабина Панайотова. 
 
 Автомобили са опустошили всеобщо тревните площи в Красно село Автомобили са опустошили всеобщо тревните площи в Красно село
" Искам да насоча вниманието ви към 2 площадки в ж.к. Славия, всяка със своите си проблеми. Първата е детската площадка до общината - безусловно в задния ви двор е, пука се от деца, лятото постоянно сме 20-30 деца с родителите си там, на възраст сред 2 и 10 години (и възобновяваме състава) ", слага друг проблем различен гражданин. 
 
 Коментар на Аделина Везенкова и Мариника Трайкова Коментар на Аделина Везенкова и Мариника Трайкова Източник: Фейсбук
Аделина Везенкова напомня:
" Преди 8 години в Бели брези всяка пролет детските площадки се ремонтираха, боядисваха и така нататък Дано това се възвърне, след зимния интервал постоянно има потребност от ремонт и да се оправят спортните площадки ".
 
" Тротоарът пред бл.6 Бъкстон,кога ще се направи?В градинката зад блока поставихте нови пейки,а старите и изпочупени пейки не изхвърлихте.Голям клон счупи лампата и не свети.Оправете батака! ", възмущава се Мариника Трайкова.
 
 Коментар на Владимир Пенов Коментар на Владимир Пенов Източник: Фейсбук
" Напоследък не се чисти добре. Прави усещане какъв брой е мръсно и мрачно на доста места. Но тази заран видях по какъв начин бригада от над 15 индивида с техника и камион почистваха един от парковете в кв. Славия и очевидно има някакво оживление към този момент. Но също има и доста насъбрани проблеми в региона и всички чакаме да забележим с очите си всички усъвършенствания, които планирате. Дано да стане в скоро време. Успех! ", напълно доброжелателно написа в коментар Владимир Пенов.
 
 Коментар на Лидия Борисова Коментар на Лидия Борисова Източник: Фейсбук
Лидия Борисова предизвестява за същинска " екологична злополука ":
" Сметището пред блок 7 в кв.Борово процъфтява всяка нощ и всеки ден. А кучешките изпражнения са на всички места! Има ли инспектори? Кой и по какъв начин събира бокрука!? Защо няма кофи пред 10,9,8 и 6 блок! До по кое време това бунище ще стои под прозорците на спалтите ни? В 21 век това е същинско безсрамие! След ежеседмични сигнали,молби,сигнали... и нищо! Смрад по време на зараза! Точно на пътеката към т - маркет, " непорочност " и запазване на поляната, липите и здравето на жителите,обитаващи блок 7! Блок 7 има единствено три входа, а пред него се натрупат боклуците от блокове 10,9,8,които имат по шест входа, само че нямат кофи за боклук!!!!Защо сме осъдени да поносим тази воня?Имате ли решение на тази ЕКОРОГИЧНА КАТАСТРОФА?! ".   Боклук до детска площадка в Боклук до детска площадка в " Красно село " Източник: Фейсбук  Преливащи от боклуци кошчета в регион Преливащи от боклуци кошчета в регион " Красно село " Източник: Facebook
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР