Кметът на Полена - Веселин Топузов,с благодарност към всички дарители

...
Кметът на Полена - Веселин Топузов,с благодарност към всички дарители
Коментари Харесай

Кметът на Полена с благодарност към всички дарители за красивия параклис в м. Ширината

Кметът на Полена - Веселин Топузов,с признателност към всички донори за красивия параклис в м. Ширината

„ Бъдете живи и здрави всички, които дарихте средства и труд за този параклис и превърнахме това СВЯТО място в същинска хубост! – написа кметът. - Заедно с момчетата, които участваха в ритуала по спасяването на Богоявленския кръст, на Йордановден, взехме решение средствата, събрани тази година -1500лв. също да се дарят.

Благодаря на всички вас, другари, за това, че дружно реализираме фантазиите си! Благодаря и на притежателя на транспортната компания, който придвижи параклиса от Солун за лична сметка! Благодарение на отличната ни взаимна работа с отец Бисер параклисът е към този момент на своето място.

Сумата, за която бе закупен е 5800 евро + 1000 лева за крана. От протокола е видна сумата, която събрахме в кутиите, които бяха сложени и тя не е по никакъв начин дребна. Благодаря на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който за следващ път потвърди, че е същински мъж и държи на думата си като подари оставащата сума! Бъдете живи и здрави всички, които по един или различен метод допринесохте за тази идея!

ГОСПОД да закриля вас, вашите фамилии, всички поданици на с.Полена и Община Симитли!!! Заедно продължаваме в името на ПОЛЕНА! “ – написа прочувствено кметът във Фейсбук страницата си.

На 20 юли параклисът ще бъде публично осветлен, ще има тържествена света литургия, водосвет и курбан - с настойник св. Илия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР