Кметът на Петрич Димитър Бръчков, чиито безобразия във вид на

...
Кметът на Петрич Димитър Бръчков, чиито безобразия във вид на
Коментари Харесай

Нова кражба в Narod.bg: Кметът Димитър Бръчков си прави фотоволтаичен парк с пари на общ. Петрич, печели по 1,5 млн. на година

Кметът на Петрич Димитър Бръчков, чиито безобразия във тип на десетки досъдебни производства са в ръцете на прокуратурата, е задействал нова престъпна скица със своя съдружник в сенчестия бизнес – общинаря Живко Карадалиев – Лешоядо, научи извънредно Narod.bg собствен човек в локалния парламент.

 Общинският терен от 295 дка, който Бръчката отпусна за своята фотоволтаична централа

Идеята на Бръчката и Лешоядо е да си създадат своя фотоволтаична централа на общински терен с концесия за 30 години и с пари…. от бюджета на Петрич – хипотетичната сума за градежа е към 5-6 милиона, а облагата за тарикатите на година 1-1,5 млн.

Схемата е замислена по метод да носи милионите доходи на подставената софийска компания „ Тринити Инвест Мениджмънт “ ООД, която да заплаща на петричани комичен наем за фотоволтаичния парк с мощ 5 мегавата, не скри общинарят пред Narod.bg.

Връзката на сдружението с тандема Бръчков-Карадалиев е очевадна – във компанията 50% съучастник е била братовчедката на Лешоядо – Росица Гошева Карадалиева. В опит да заметат следите и да „ изперат “ ООД-то, роднината на пробития общинар съзнателно излиза от сдружението, като дяловете й получава Иванка Стоилова Геренска.

Чрез напън над Общинския съвет Димитър Бръчков съумява да даде 295 дка в местността Пещерата край петричкото с. Старчево на подставената „ Тринити Инвест Мениджмънт “ ООД за създаване на въпросната централа

Реклама

 Документът носи подписа на хитреца Димитър Бръчков

Пословичната безочливост на градоначалника с носни проблеми от Колумбия и Лешоядо тук е изключително добре откроена – всички документални и съгласувателни процедури, разрешителни, обезпечаване на достъп, строителство на трафопост и създаване на трасето на парка са от името на общината и за сметка на Петрич, а 1,5 млн. на година – за „ нашата компания “.

В общ. Петрич се приказва, че Димитър Бръчков прави цялата скица против дял – 50% от облагата, безапелационен е общинският консултант, дал и документите, от кои4то би трябвало да се поинтересува държавното обвиняване.

 Живко Лешоядо е другият основен воин в наглата спекулация

Така излиза, че огромната работа, от която ще се облажат кметът и неговият съучастник Лешоядо, я свършва община Петрич, а сенчестите политици сямо би трябвало да инсталират панелите, с цел да тръгне финансовият поток от 1,5 млн. на година.

В общината на югозападния град са уверени, че тази скица ще изпере и част от парите, присвоени от публични поръчки по време на управническия мандат.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР