Кметът на Пазарджик Тодор Попов анонсира предстоящи промени в спортно-техническото

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов анонсира предстоящи промени в спортно-техническото
Коментари Харесай

Тодор Попов: Хебър е мъка, търпението ми свърши

Кметът на Пазарджик Тодор Попов анонсира идни промени в спортно-техническото звено на ФК Хебър.
Градоначалникът направи това по време на мероприятието за старт на дейностите по създаване на електрическо осветяване на стадион “Георги Бенковски ”.

Търпението ми свършва. Това, което виждам в Хебър, не ми харесва, Едва ли харесва и на един почитател. И ние каквато и база да създадем, “Уембли ” да изградим в Пазарджик, никой няма да желае да гледа продукцията, демонстрирана от тима в последните мачове. Това е неприветлив футбол, който не може да те впечатли с нищо. В тази връзка мога да кажа, че на 100 % в Хебър ще има промени до края на седмицата. Какви ще бъдат те в конкретика ще разгласи президентът Елизар Спасов, който към този момент работи по тематиката. Тая работа е тъга и ние ще се върнем още веднъж на разновидността да разчитаме на лични сили и средства. За страдание, нашите упования не се покриха с действителността и няма нищо срамно да си го признаем. Сагата с нашите сътрудници от “Жокер Груп ” ще завърши като бракоразвод, само че добродушно и спокойно, а не по италиански.

Той добави, че е отчаян от игра и нрав и промени в тази посока ще се вършат колкото е належащо.

Ние желаеме Хебър да играе добър футбол. Вече около тима започнах да виждам постоянно български футбол, което в никакъв случай преди този момент не съм си представял. И неприятното за нас е, че другите тимове играят добър футбол. Включително и тези от нашата рогозка. Или най-малко се пробват да го вършат. Ние играем “Ганкиното ” и сме доста надалеч от това, което би трябвало да бъде. Не виждам в играта нито концепция, нито мотивация, нито подтик някакъв. И тъй като това не е продукцията, която желаеме да виждаме, ние ще вършим промени. По прилика на волейбола преди две години.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР