Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев връчи благодарствени грамоти и

...
Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев връчи благодарствени грамоти и
Коментари Харесай

Кметът Денчо Бояджиев връчи благодарствени грамоти на представители на социалните услуги, които се предоставят в Община Разград 

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев връчи благодарствени грамоти и пролетни цветя на представители на обществените услуги, които се дават на територията на общината.

На Световния ден на обществената работа и обществения служащ господин Бояджиев благодари на управленията и чиновниците в обществените услуги за всеотдайността, с която се грижат за възстановяване на живота на уязвимите хора. Пожела им да са здрави, да продължат да утвърждават високото равнище на професионализъм на обществената активност, което се поддържа в Община Разград, да са правилни на своето предопределение да оказват помощ на нуждаещите се.

19 са обществените услуги, които се дават на територията на Община Разград. Те са ориентирани както към деца, по този начин и към възрастни хора, към хора с увреждания, към деца и младежи без родителска грижа, към разнообразни групи обществено слаби хора. Капацитетът на другите услуги варира от 6 деца в звено „ Майка и бебе “ до над 500 индивида в Домашния обществен патронаж.

На срещата участва и отрасловият заместник-кмет Хабибе Расим, която също поздрави чиновниците от обществената сфера за празника с пожелания за здраве и триумфи в нелеката, им, само че виновна работа в поддръжка на хората в потребност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР