Kметът на община Пловдив Здравко Димитров - Зико покани Цветана

...
Kметът на община Пловдив Здравко Димитров - Зико покани Цветана
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив Здравко Димитров подари на Цветана Пиронкова маска на Севт III

Kметът на община " Пловдив " Здравко Димитров - Зико предложения Цветана Пиронкова, с цел да отличи изключителното ѝ достижение от предходната седмица на US Open 2020.

Пиронкова пристигна в общината дружно с брат си Енчо Пиронков и с лекар Георги Крумов, вицепрезидент на Българската тенис федерация. На срещата участва и заместник-кметът по юношески действия и спорт Георги Титюков.

" Конкуренцията в тениса е жестока и това прави триумфа Ви още по-впечатляващ, призна го даже Серина Уилямс след края на мача ви. Да бъдеш майка е най-големият подарък. Майчинството дава на дамите в допълнение мощ, това го сподели и Стефка Костадинова, която записа най-хубавите си достижения, откакто роди ", съобщи Димитров.

От своя страна Пиронкова благодари за поддръжката на всички българи. Тя показа, че се готви интензивно за шампионата от " Големия шлем " в Париж " Ролан Гарос " и прекарва колкото се може повече от останалото си време със сина си Александър.

На срещата се разяснява, че даже в тежката обстановка на пандемия, Пловдив може да се гордее с извънредно мощна спортна година. Здравко Димитров пожела на Пиронкова триумф и на идното Открито състезание на Франция, за което пловдивчанката получи " уайлд кард " и ѝ подари за спомен имитация на маската на тракийския държател Севт III.
 Цвети Пиронкова: Истинска чест е, че ще се върна на свещените кортове на
Цвети Пиронкова: Истинска чест е, че ще се върна на свещените кортове на " Ролан Гарос "

" Специални благодарности на Българската федерация по тенис и господин Стефан Цветков за оказаната помощ по този въпрос "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР