Кметът на Община Марица“ Димитър Иванов награди с парични премии

...
Кметът на Община Марица“ Димитър Иванов награди с парични премии
Коментари Харесай

Два хандбални отбора от Труд - с награди от кмета Димитър Иванов за успешно представяне

Кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов награди с парични награди момчетата до 11 година от  Хандбален клуб „ Труд “ и мъжкия внушителен тим на селото за сполучливото им показване по време на сезона. Кметът поздрави представителите на двата отбора, които гостуваха в кабинета му, с цел да покажат трофеите си.
Прочетете още
„ Село Труд надминава доста от градовете по спортни достижения. Сигурен съм, че името му ще стане известно в цяла България и в чужбина, поради положителната традиция и многочислените триумфи на хандбалистите от с. Труд “, акцентира Димитър Иванов.

Момчетата до 11 години приключиха четвърти в България след оспорван мач със Спартак (Варна). Те бяха класирани и измежду 12-те най-хубави тима на дъжавното състезание, а в зонална група „ Тракия “ победиха противниците си от градовете Ловеч и Гоце Делчев.

Мъжкият внушителен тим на с. Труд пък не позволи нито една загуба и стана първенец на „ Б “ Републиканска хандбална група. Към сбирката си от победи отборът прибави и 4-то място на държавното състезание по плажен хандбал и 3-то място на интернационален шампионат Nesebar beach cup.

Димитър Иванов изрече признателност към спортистите за напъните, вложени през годините.

„ Благодаря Ви по тази причина, че прославяте името на с. Труд и Община „ Марица “. Вярвам във Вас и знам, че един ден ще се гордеем с Вашите достижения освен в страната, само че и по света.  Продължавайте да бъдете упорити, дисциплинирани и да полагате доста труд, тъй като това е пътят към успеха “, пожела той на спортистите.

Капитанът Христо Ангелов и треньорите на тима Николай Нейчев и Димитър Танев изрекоха благодарност на Димитър Иванов и екипа му, по тази причина, че постоянно са подкрепяли клуба и спорта в Община „ Марица “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР