Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова и прокуристът на М+С

...
Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова и прокуристът на М+С
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък и прокуристът на „М+С Хидравлик” АД събраха на обяд играчите на „Розова долина“ и „М+С Хидравлик”

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова и прокуристът на „ М+С Хидравлик ” АД инж.Владимир Спасов събраха на празничен обяд играчите на Футболен клуб „ Розова котловина “ и отбора на „ М+С Хидравлик ”, с цел да ги поздравят за огромните триумфи през тази година.

Галина Стоянова изрази задоволство от положителната взаимна работа и сполучливата за футбола на Казанлък 2022 година, само че обърна изключително внимание на напъните за развиване на детско-юношеските школи: „ Това е нещо, на което доста държа! Разчитам, че финансирайки клубовете и школите, въпреки и със алегорични наеми, там да влизат казанлъшките деца, с цел да получават образование, да се учат на отговорност, дисциплинираност и състезателен дух! “, съобщи Кметът на Казанлък. Галина Стоянова изрази признателност на двата футболни тима за извоюваните оценки: „ Всяка премия, която печелите е премия за Казанлък! За нас е значимо Казанлък да се чува във всички градове и би трябвало да сме виновни да оставяме положителни спортни достижения. “, съобщи Кметът Галина Стоянова. Тя изрази вяра, че до края на годината футболистите на Казанлък ще се разпишат с още триумфи. Поздравителен адрес и един от знаците на града получиха представителите на двата футболни отбора, с благодарности за триумфите от Кмета на Казанлък.

Президентът на Футболен клуб „ Розова котловина “ Георги Мермеклиев и Иван Търпанов, който управлява отбора на „ М+С Хидравлик ” благодариха на Кмета Галина Стоянова за поддръжката. Прокуристът на „ М+С Хидравлик ” АД инж.Владимир Спасов увери, че персоналната му поддръжка за футбола и въобще за спорта на Казанлък ще продължи и връчи на Кмета на Казанлък почетна фланелка и завоювания орден от шампионата на Лига България. 

Отборът на Розите взе присъединяване в конкуренцията за Купата на България. След две победи над тимовете от Трета лига –,,Верея “  и,,Нова Загора “, те посрещнаха на стадиона в Казанлък професионалния тим,,Янтра “ – Габрово. Победата беше безапелационна, с голове в първите минути пред многочислена аудитория.

Отборът на „ М+С Хидравлик “ е с обичаи и води своето начало от 2006 година От 2008 година стартира да взе участие на работен шампионати и през 2014 година печели своето 1-во място във Варна. Има завоювани през годините 3-ти и 4-ти места и няколко втори места. Тази есен те победиха със своето присъединяване на Лига България, проведена от  Българска асоциация мини футбол и се класираха Шампионска лига следващата година.

На 11 октомври  т.г. беше изтеглен жребият за шестнайсетина финала и „ Розова котловина “ ще бъде хазаин на срещата против 11-кратния първенец на България ПФК,,Лудогорец “. Това провокира същински възторг измежду футболната общественост на Казанлък и казанлъчани са в очакване на огромното спортно събитие.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР