Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов проведе спешна работна

...
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов проведе спешна работна
Коментари Харесай

„Хеброс Бус“ се оттегля Община Карлово, търси се кой да обслужва междуселищните линии

Кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов организира незабавна работна среща с Владимир Якимов, Иван Чернооков и Иван Чолаков – притежатели и шефове на три от най-големите транспортни компании в региона.
Прочетете още
В диалога, провел се на 2 ноември, бяха разисквани незабавни ограничения за обезпечаване на публичен транспорт на пасажери по междуселищните линии, откакто превозвачът „ Хеброс Бус “, правил тези курсове, уведоми Община Карлово, че се отдръпва от общинските маршрутни написания.

В писмо от 1 ноември т.г. шефът на компанията Веселин Дошков твърди кмета на община Карлово, че ще постави „ …максимални старания за осъществяване на разписанията в границите на още 30 дни… “, само че от 2.11.2022 година всички курсове са прекратени. 

По време на срещата с транспортните компании бяха разисквани техните благоприятни условия в най-кратък период, до оповестяване на социална поръчка, да поемат обслужването на междуселищните линии.

Според сигнали изпратени до TrafficNews , работещите в „ Хеброс Бус “ един по един си подават молбите за овакантяване и сдружението е пред банкрут.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР