Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс скандализира с изказване в

...
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс скандализира с изказване в
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк шокира: Това е най-добрият град на планетата – събуждаш се и хоп! – самолет се разбива в Световния търговски център

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс скандализира с изявление в свое телевизионно изявление, в което съобщи, че Голямата ябълка е град, в който може да ти се случи всичко – от откриването на ново дружество до терористична офанзива. Именно поради това той окачестви Ню Йорк като „ най-хубавият град на планетата “.

„ Ню Йорк е място, където всеки ден може да изживееш всичко – от аероплан, който се разрушава в Световния търговски център, до хора, празнуващи откриването на ново дружество. Този град е извънредно разнороден и заради тази причина е най-хубавият град на планетата “, уточни Адамс.

В резултат от офанзивата на 11 септември 2001 година починаха близо 3000 души, откакто два пътнически самолета, похитени от терористи от Ал Кайда, се разрушиха в кулите-близнаци в Ню Йорк.

Адамс стана вторият тъмнокож кмет на Ню Йорк предходната година, само че сега не се радва на необятна известност съгласно вестник „ Гардиън “. Той е разследван от ФБР за хипотетични дарения от Турция за акцията му през 2021 година, а неотдавна получи обвиняване в полово принуждение.

DAN MANNARINO: [Describe the year in one word & tell me why that word.]

MAYOR ADAMS: " New York. This is a place where everyday you wake up you could experience… a plane crashing into our Trade Center… And that's why it's the greatest city on the globe. "

DM: " Uh-huh. "

— Ira Goldman (@KDbyProxy)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР