Кметът на нощен клуб“ Ерик Адамс поема 50 Cent над

...
Кметът на нощен клуб“ Ерик Адамс поема 50 Cent над
Коментари Харесай

Кметът Адамс призовава 50 Cent да ме „удари“, след като рапърът осъди кредитните карти на мигрантите: „Може би той ще напише песен за мен“

„ Кметът на нощен клуб “ Ерик Адамс поема 50 Cent над рапър, който изтръгва раздаването на кредитна карта за мигранти от града на стойност 53 милиона $ – споделя на Фити в понеделник „ да ме удари “, с цел да може персонално да изясни обосновката си.

Кметът, който обича купона, сподели, че желае да сложи върха, откакто хип-хопърът, роден в Куинс, разкритикува администрацията му в събота в Instagram поради новата пилотна стратегия на града, която изхвърля пари в брой на някои мигрантски фамилии за храна.

„ Първо на Фити, не съм имал нито един рожден ден, на който да не съм пускал музиката му “, сподели Адамс пред кореспонденти на конференция в кметството, откакто The Post го попита дали се е свързал с 48-годишния рап звезда от поста.

„ Затова споделих на 50 Cent да ме удари “, сподели Hizzoner, чиито помощници по-късно изясниха, че кметът не е контактувал с рапъра.

„ Бих желал да му го обясня, с цел да може да излезе и да направи още един туит, казвайки: „ знаете ли какво, Ер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР