Кметът на Мирково Цветанка Йотина е в селекцията на престижния

...
Кметът на Мирково Цветанка Йотина е в селекцията на престижния
Коментари Харесай

Кметицата на Мирково е в селекцията на Women Leaders Awards 2024

Кметът на Мирково Цветанка Йотина е в селекцията на влиятелния конгрес. Добрите образци в лидерското ръководство на сполучливите общини ще бъдат във фокуса на Международния конгрес Women Leaders Awards 2024, който ще се организира на 1 март 2024 година

Събитието е въодушевено от главните полезности на Европейския съюз за тъждество и битка с дискриминирането, оповестяват уредниците от интернационалната платформа за съдействие – GLOBAL LEADERS. 
При 16-годишното ръководство на община Мирково

Цветанка Йотина сподели, че се бори за това, което желае и посредством дейностите си демонстрира, че всичко е допустимо. 

Родена е на 26 юни 1953 година в Кюстендил, с икономическо обучение, омъжена и с три деца. От 1983 до 2001 година работи във компания „ Елаците Мед “ АД като административен секретар на изпълнителния шеф. От 2001 година управлява собствен частен бизнес.
От 17 април 1991 година взе участие във възобновяване на БСДП и става ръководител на организацията в Община Мирково. В локалното самоуправление работи повече от 25 години. Преди да бъде определена за Кмет е била общински консултант и ръководител на Общински съвет Мирково.
През 2007 година се кандидатира и е определена за кмет на Община Мирково. Успешно заема този пост и до през днешния ден. Избрана е за кмет на Община Мирково за пети следващ път - мандат 2023 – 2027 година
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР