Кметът на Луковит Иван Грънчаров отправи остри критики към Цветан

...
Кметът на Луковит Иван Грънчаров отправи остри критики към Цветан
Коментари Харесай

Кметът на Луковит разби Цветанов

Кметът на Луковит Иван Грънчаров насочи остри рецензии към Цветан Цветанов. Ето какво написа кметът в профила си във Facebook:

„ Чак през днешния ден, гледайки предаването „ 120 минути” в което посетител бе Цветан Цветанов, разбрах в действителност, кой пречи на Общината толкоз дълго време да не получи единодушието на Държавата да стане собственик на пещера Проходна.

Оказа се че бранителя на тази за мен организация БТС с престъпно ръководство е бил точно той. Наистина, чак не ми се вярваше, че сивият кардинал в БТС е бил той. Вярно, че във времето на няколко пъти ми споделиха, че ще си имам проблем с него, само че все пак не имах вяра.

И през днешния ден той непосредствено в ефир се изцепи за Ягодинската пещера, която бил избавил от лапите на община Борино, която желала да прилапа едни 70000 лева на година доходи, като я стопанисва.

Но видиш ли той покровителя се преборил да се стопанисва от бандитската за мен БТС и по този начин оказал помощ на хората.

Нямам думи!

Този мъдрец и до скоро втори човек в ГЕРБ се оказва, че не знае, кой съставлява хората. Оказва се не общината в която живеят съгласно него, а някакви льохмани от БТС. Стига бе!

Срам нямате ли? За безсрамие виждам и допълнително.

Не разбрах в действителност, какво го интересува, кой редял листите на ГЕРБ сега. Мога обаче да кажа, по какъв начин се редяха, когато зависеше от него.

Като във всяка демократична партия и тук транспарантно. Канеше управленията на региона и общините на среща за редене на листа. Там всички решавахме единомислещо подреждането в негово наличие, единодушие и утвърждение.

До тук обаче с демокрацията и прозрачността. След няколко дни идваше и неговото еднолично решение не подлежащо на смяна.

И в този момент този човек ми приказва за морал и бистрота от екрана.

Стига бе! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР