Кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров излезе от Първо Районно

...
Кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров излезе от Първо Районно
Коментари Харесай

„Браво, Вальо!“: Пуснаха от ареста кмета на Генерал Тошево

Кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров излезе от Първо Районно ръководство на полицията в Добрич, предава Българска телеграфна агенция. Пред районното го посрещна навалица протестиращи в негова поддръжка с бурни овации и с крясъци „ Свобода! “ и „ Браво, Вальо! “.

Димитров отхвърли коментар пред медиите, само че посочи, че следва да бъде разпитан.

„ Заради всички тези хора тук си заслужава да се борим “, сподели кметът.

Придружен от юриста си Милен Янков, градоначалникът на Генерал Тошево влезе в Следствената работа, която се намира в същата постройка.

Тази заран митинг в поддръжка на кмета на община Генерал Тошево Валентин Димитров събра пред Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи членове на общинската конструкция на Българска социалистическа партия - Генерал Тошево и жители.

Според протестиращите той бил най-почтеният кмет, който общината е имала и дефинираха ареста му като политическа поръчка.

 

Валентин Димитров беше арестуван през вчерашния ден по искане на офиса на Службата на Европейския основен прокурор в София. Арестът е по отношение на следствие за измами със дотации, свързани с план за увеличение на енергийната успеваемост на обществени жилища, заяви на уеб страницата си Европейската прокуратура.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР