Кметът на Благоевград намери нестандартен начин да пожелае на Благоевград

...
Кметът на Благоевград намери нестандартен начин да пожелае на Благоевград
Коментари Харесай

В навечерието на Рождество Христово: С красиви фотоси от Рила над Картала, кметът М. Байкушев дари надежда- за туризма, за Благоевград и благоевградчани! 

Кметът на Благоевград откри ексцентричен метод да пожелае на Благоевград и благоевградчани " Весели празници ", показвайки неповторими снимки от Рила над Картала, които ни изпълват с горделивост, че живеем в един от най-красивите региона на България.. Градоначалникът показа персоналните си фотоси, направени преди време, и повдигна въпроса: Не си ли коства да популяризираме естествените ни благосъстояния?!.

Той дава отговор и на изказване на локален местен уебсайт, че през вчерашния ден, когато бе рождения му ден,и съответства с формалното разкриване на ски сезона в парк Картала,с общински пари е направил частно празненство, показвайки, уменията си да кара ски.. Ето какво написа в персоналната си страница кметът Байкушев:

" Получих питане какъв брой общински пари са изхарчени за откриването на сезона на Картала. Давам обстоен и цялостен доклад: 0, 00 лева . С думи: нула лв. и нула стотинки. Благодарим на сътрудниците ни от А1, Монделийз, Форте Мюзик и на оператора на ски зоната. Оттук нататък ще се работи по този начин - дейно, с грижа за общите ни пари и с положително партньорство със спонсори Весели празници, Благоевград!. Да посрещнем Рождество Христово здрави, обичащи и с нравствен мир!

Използвам мотива да споделя с Вас гледки от “нашата ” част на Рила над Картала. Снимките направих при един ски преход Картала - Исмаилица - Малък Мечи връх - х. Македония - Картала през 2020 година Как мислите коства ли си усилието да популяризираме естествените ни благосъстояния? , попита недвусмислено Байкушев и даде поръчка в мандата си да работи за развиването на туризма, промотирайки го по допустимо най-хубавия метод.

Весели празници, Благоевград!.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР