Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев посрещна ученици по повод

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев посрещна ученици по повод
Коментари Харесай

Ученици от  ОУ Отец Паисий гостуваха в Община Асеновград

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев посрещна възпитаници във връзка деня на общината – 12 октомври. Той ги поздрави, поговори с тях пожела им доста да учат, да вървят постоянно на учебно заведение, да слушат учителите си,  да слушат родителите си, да спортуват и някой ден да станат и те градоначалници. Децата от своя страна, имаха своите въпроси към доктор Грудев.



Учениците попитаха какво е спортувал той като дете и  от какъв брой години е кмет. Те се интересуваха и за личността на първият кмет на Асеновград. След като получиха отговор на всички въпроси, учениците продължиха с разходката  из постройката на общината. 



Гостите за празника на общината са възпитаници от V и VI клас на ОУ „ Отец Паисий “. Те научиха повече за активността на общинската администрация и за всичко, обвързвано с нея от Даниела Костова – основен специалист в дирекция „ Хуманитарни действия, планове и съдействие “. Тя ги приветства с добре пристигнали и благодари на децата и техните учители, че са избрали да гостуват точно на празника на общината.  Разказа им за същността на работата на общинските чиновници и за какво точно се назовават чиновници.  Костова описа за йерархията в общината, какви действия извършват другите дирекции и какви отговорности имат. На децата им бе дадена опция да  разгледат фотоси на всички кметове на община Асеновград, да се настанят в заседателната зала на Общински съвет и да научат  за решенията, които се вземат в тази зала. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР