Кметът на Антверпен и председател на най-влиятелната партия в Белгия

...
Кметът на Антверпен и председател на най-влиятелната партия в Белгия
Коментари Харесай

Кметът на Антверпен: Кокаиновата мафия ще купува белгийски политици

Кметът на Антверпен и ръководител на най-влиятелната партия в Белгия Нов фламандски алианс (НФА) Барт де Вевер предизвести, че кокаиновата мафия може да стартира да купува политици.

По неговите думи с трафика на кокаин са свързани толкоз доста пари, че към този момент пазаруването на политици е изцяло допустимо. Не сме надалеч от този миг, това е опасност за цялото общество, разяснява той.

Според кмета през пристанището в Антверпен " акулите минават през мрежите ". Де Вевер декларира, че локалните политици са " на ръба " да бъдат купени с кокаинови пари.

В Антверпен е най-голямото пристанище на Белгия и неотдавна градът взе шампионата от Лондон като " европейска столица на кокаина ". Според публични изследвания към 25 на 100 от вноса на опиата от Колумбия и Еквадор за Европа минава през тази входна точка. На пристанището в Антверпен на сканиране се подлагат едвам два % от контейнерите. Въпреки това в последните години се оповестява за залавяни колета с общо тегло от близо 20 тона кокаин.

Употребата на опиата в Антверпен също бележи рекордни нива, а цената на грам на пазара на дребно е към 55 евро. Годишно през пристанището минават към осем милиона контейнера със артикули. Антверпен е прочут и като столица на диамантите поради множеството магазини за продажба на скъпоценните камъни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР