Кметът Илко Стоянов беше категоричен, че диалогът между Община Благоевград

...
Кметът Илко Стоянов беше категоричен, че диалогът между Община Благоевград
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград към шефа на местната РЗИ: Не си превишавайте правомощията

Кметът Илко Стоянов беше безапелационен, че разговорът сред Община Благоевград и Регионалната здравната ревизия е привършен. Последният случай е от през вчерашния ден и е във връзка осъществени рутинни инспекции от чиновници към Инспектората по екология и запазване на общинското имущество:

" В края на деня получавам писмо от господин Калоянов да бъдат показани „ зелените документи “ на проверяващите. Заповедта на министъра в тази посока е, че документи би трябвало да имат органите, които ревизират единствено в случаите, когато се прави инспекция за „ зелен документ “. Не може по този метод да се работи ".

Кметът на Благоевград прикани РЗИ и нейният шеф доктор Калоянов: " Да не си надвишават пълномощията ", добавя БНР.

На конференция кметът Стоянов разгласи още, че е изпратил писмо до здравния министър за преосмисляне на решението двете отделения по неврология - в държавната и частната болница, да се ситуират като ковидни, а нуждаещите се пациенти да бъдат превозени към Сандански:

" Тези болести са въпрос на навременна, бърза реакция. Административният метод на организация, който е основан, в действителност ги слага в доста тежко усложнение. Получил съм доста сигнали както от пациенти и техни близки, по този начин и от самите лекари, че би трябвало да се премислят тези цели ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР