Кметът Димитър Николов се срещна с министъра на културата Найден

...
Кметът Димитър Николов се срещна с министъра на културата Найден
Коментари Харесай

Златна читателска карта за министъра на културата в Бургас

Кметът Димитър Николов се срещна с министъра на културата Найден Тодоров през днешния ден в служебния кабинет. Двамата разискаха положителното съдействие, водещите планове и опциите за навреме им осъществяване в регионалния център.

По време на работното си посещаване министърът посети Кукления спектакъл, Филиала на Националната художествена академия и Центъра за модерно изкуство и библиотека.

„ Винаги ми е доста прелестно да съм в Бургас. Аз съм доста обвързван с този град освен тъй като в интервала 2003-2005 година съм работил като живописен началник на Оперно-филхармоничното сдружение тук, само че и тъй като различавам създателите, концепциите и културните артикули, които се осъществят. “, сподели Тодоров. Той добави, че към този момент има опит и собствен работещ механизъм за деяние. По думите на министър Тодоров, точно културата сплотява хората като народ и оставя диря за поколенията.

Найден Тодоров получи своята златна читателска карта от Регионалната библиотека, както и участва на премиерата на „ Кралицата на хубостта ” в Драматичния спектакъл „ Адриана Будевска “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР