Кметът демократ на Eagle Pass, Тексас, казва пред Fox News,

...
Кметът демократ на Eagle Pass, Тексас, казва пред Fox News,
Коментари Харесай

Кметът на Eagle Pass казва, че сблъсъкът между Тексас и федералните относно граничния контрол е „разочароващ“, „постоянна борба“

Кметът демократ на Eagle Pass, Тексас, споделя пред Fox News, че продължаващият конфликт сред страната и администрацията на Байдън върху контрола върху гранична зона, която е видяла солиден приток на мигранти, е „ разочароващо “ и „ непрекъсната битка “.

Роландо Салинас направи забележката, до момента в който градският консултант на Ийгъл Пас Моника Круз разказа имиграционната рецесия, пред която е изправена граничната общественост на Тексас, като „ обстановка, която ескалира от ден дневно “.

Военният департамент на Тексас пое контрола над Shelby Park в Eagle Pass по-рано този месец, заявявайки, че този ход е нужен, с цел да се предотврати по-нататъшна незаконна имиграция в региона. Оттогава Министерството на вътрешната сигурност неведнъж търси достъп до Shelby Park и твърди, че Тексас е блокирал граничния патрул да работи там.

„ Честно казано е разочароващо това стълкновение сред федералните и страната, тъй че просто ще се съсредоточим върху нашия град, върху...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР