Kлючово важно e да се удължи животът на въглищните централи.

...
Kлючово важно e да се удължи животът на въглищните централи.
Коментари Харесай

Властта се тресе! ГЕРБ с извънреден брифинг: Очертава се погром! Това е международен скандал

Kлючово значимо e да се удължи животът на въглищните централи. Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Красимир Вълчев.
„ За страдание, не виждаме такова нещо. Очертава се разгром. Затова държавното управление и министърът на енергетиката би трябвало по най-бързия метод да дефинират визия за удължаването на комплекса. За страдание, не виждаме такова предпочитание и мисъл в тази посока. Което пречи на подписването на групово съглашение “, сподели още той.
По думите на колежката му Теменужка Петкова, не се плануват никакви вложения, с цел да се планува удължение живота на въглищните централи, предава Блиц.
„ А те са поръчител за енергийната успеваемост на страната “, означи тя и акцентира, че тези централи дават 46% от енергийната стойност на страната “.
Петкова прикани държавното управление да предприеме бързи дейности и да направи всичко належащо, тъй че животът на въглищните централи да бъде продължен.
Делян Добрев пък съобщи, че 1 милиарда 760 млн. евро са дадени на компании, които никой не знае от кое място и по кое време са пристигнали, по какъв начин са взели участие на търг и за какво са били определени.
„ Това не е скандал, това е интернационален скандал! Надявам се способените органи да се самосезират, тъй като виждате за какви неща става въпрос “, сподели още Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР