Ключово събитие през уикенда привлече погледите и на обикновения човек.

...
Ключово събитие през уикенда привлече погледите и на обикновения човек.
Коментари Харесай

Джей Ло се барна като бухтичка в Дубай

Ключово събитие през уикенда притегли погледите и на елементарния човек. В Дубай се състоя грандиозно празненство, което събра под един покрив хайлайфа на света. Откриването на курорта One&Only пък бе мотив Джей Ло да обере точките с тоалета си. Доколко бе сполучлив той, всеки може да реши самичък за себе си. Откритите плещи несъмнено придаваха грациозен тип на звездата, само че в долната си част роклята сякаш не бе подобаваща за структурата ѝ.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Jennifer Lopez Fan Page (@z_jlover)

Класическата кройка на модела не остана незабелязана и незабавно подсети на по-запознатите за безупречния усет на София Лорен. “Панделката ”, в която обаче се разкрояваше роклята, по-скоро способства Лопес да наподобява като напомпана бухтичка, губеща се в размера на насъбрания плат. Белите ръкавици пък, на фона на класическото черно, изглеждаха като недотам премислен аксесоар към тоалета.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Sophia Loren (@simplysophialoren)

И в случай че италианската актриса наподобява много елегантна в модела си от 1976, американската ѝ “колежка ” безусловно се губи в роклята си. Впечатлението при Дженифър Лопес се добавя и от ниските обувки, с които се бе пременила на събитието. Макар и в черно, те като че ли я вършат да наподобява още по-ниска. В композиция с размера на тоалета пък обилните форми на певицата не стига че не се виждат, ами и се удвояват.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР