Ключова роля бизнеса с женска плът в Мадрид през последното

...
Ключова роля бизнеса с женска плът в Мадрид през последното
Коментари Харесай

Управникът на Семчиново Пламен Темелков доставял момичета на Иво Българина

Ключова роля бизнеса с женска плът в Мадрид през последното десетилетие е играл българският мафиот Бейхан Рафи, по-известен като Иво Българина, който бе зрелищно задържан преди седмица от испанската полиция.

 

Мафиотската конструкция на 47-годишният разбойник, който е родом от Балчик, е охранявала съвсем всички бардаци и стриптийз питейни заведения в испанската столица, където се подвизавали главно жрици на любовта от България, Румъния и Украйна. Твърди се, че над 500 от тях отчитали облагите си на групировката „ Костотрошачите “, както е известна формираната от български боксьори и ММА бойци наказателна бригада на Иво Българина в Испания.

 

Според данни на проверяващите от „ Гвардия сивил “, трудещите се в обществени домове девойки са плащали „ такса защита “, варираща сред 20 и 100 евро на денонощие.

Според изчисленията, бандата на Бейхан Рафи е печелела по над 500 000 евро месечно, а испанските проверяващи подозират, че част от постъпленията са отивали за подкупи на полицейски чиновници.

 

Мафиотът Бейхан Рафи, по-известен като Иво Българина

Лъвският къс от незаконните капитали бил препиран посредством покупка на първокласни парцели във Валенсия, Малага, Марбея, Тенерифе и Барселона. Именно по линия на пререкание на незаконни капитали Иво Българина натрупал авторитетни познанства с босовете на мексиканския наркокартел „ Лос Рохос “. Неофициално се твърди, че Иво е плащал по 5000 евро на ромски сводници от България и Румъния за всяка продажница, която му бъде доставена. Впоследствие гангстерът препродавал „ правата “ на жрицата на локални сутеньори, само че в никакъв случай не притискал силово проститутките за събиранията на заплащанията си.

 

„ Иво Българина се е разбирал със притежателите на обществените домове в Мадрид, които са му отчитали дял от заработеното от всяка компаньонка. Таксите за защита са били авансово договаряни и проститутките се съгласявали непринудено да заплащат, с цел да бъдат предпазвани от нападателни клиенти “, разкриват схемата на деяние на родния мафиот българи, живеещи в Испания.

 

Кметът на с. Семчиново - Пламен Темелков

Според мълвата, която се носи измежду българските мигранти в Мадрид, Иво Българина е купувал проститутки от кмета на село Семчиново – Пламен Темелков. Управникът на селото от община Септември бе арестуван с европейска заповед за арест на 26.06.2027 година и екстрадиран в Испания поради обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група, трафик на хора и склоняване към проституция, само че няколко месеца по-късно се върна в България, откакто излежа минимална присъда.

 

Запознати от родния ъндърграунд настояват, че през годините Темелков е доставил над 50 девойки от ромски генезис в Испания за престъпната конструкция на Бейхан Рафи, като най-малко 15 от тях са били малолетни и са отпътували с подправени документи. Смята се, че Иво Българина е бил босът в сянка и на разрушен напролет на 2018 година в Мадрид ромски незаконен профсъюз, принуждавал силово малолетни девойки от България да проституират със знанието и съдействието на родителите на децата.

 

Тогава полицията нападна 4 къщи, водещи се благосъстоятелност на финансови институции, за които се оказало, че действат като незаконни обществени домове и частни питейни заведения.  В къщите бяха открити 14 девойки от България на възраст под 16 години, както и още към 20 секс труженички на възраст сред 18 и 24 години. Всички жрици на любовта не разполагали с документи за идентичност, а след това персоналните им карти и интернационалните паспорти били открити в заключена каса в апартамент в Хетафе – жилищен регион, ситуиран на 14 километра от Мадрид.

 

„ Тогава полицията арестува 41 българи, само че по-малко от половината се снабдиха с минимални неоправдателни присъди и бяха екстрадирани в България, а другите бяха освободени заради незадоволително данни за съпричастност към незаконната организация “, спомня си български мигрант в Мадрид. Според думите му на върха на незаконната пирамида и тогава бил Иво Българина, само че следствието против него било прекъснато в зародиш.

 

Преди седмица 47-годишният Бейхан Рафи бе закопчан в дома си в Мадрид за рекет на един от шефовете на футболния клуб „ Севиля “.

 

Иво Българина, дружно с още трима души, измежду които и юрист, са упрекнати в изнудване на футболния необут, от който пробвали да измъкнат 500 000 евро обезщетение поради провалено турне на „ Севиля “ през лятото на 2019 година Популярният испански футболен клуб и 7-кратен притежател на купата на „ Лига Европа “ трябвало да организира предсезонна подготовка в Мексико, където да изиграе четири мача, само че в последния миг от клуба отказали да вземат участие заради съображения за сигурност.

 

Месеци по-късно към „ Севиля “ били предявени предявени искания от мексиканските уредници на турнето за сумата от 500 000 евро, само че от управата на футболния клуб изрично отказали да платят парите. Тогава се намесила основаната в Мадрид кримиорганизация на Бейхан Рафи. Нашият мафиот отправил смъртни закани към вицепрезидента на „ Севиля “ Хосе Мария дел Нидо, говорейки от името на мексиканския наркокартел „ Лос Рохос “. Родният разбойник упорствал от Севиля да платят 500 000 евро наказателна клауза, плюс още 150 000 евро рента, с цел да не се стига до „ кървава развръзка “.

 

Седмица след задържането на Иво Българина представител на испанската полиция разгласи, че ръководената от него бандитска формация „ Костотрошачите “ е рекетирала и други предприемачи. „ Извършителите са употребявали компании за събиране на задължения под законно прикритие, само че има данни, че са ползвали противозаконни и насилствени способи за напън върху жертвите си “, съобщи на конференция Елиса Револо от Националната полиция на Испания.

 

Полицейските управляващи в Мадрид търсят доказателства за управителната роля на Иво Българина и членове от бандата му в трафика и уличната търговия на дрога в столицата на Испания, а и в други градове. Според мълвата, която се носи в България, Иво българина фактически е водеща фигура в наркотрафика от Южна Америка към Европа като употребява пристанищата Ротердам и Хамбург за транспорт на товарите си, а след това вкарва дрогата по суша.

 

Същевременно испанската полиция популяризира видеокадри от обиска в къщата на Бейхан Рафи в Мадрид, където са открити два револвера, 14 мобилни телефона, над 20 000 евро и 6 000 $ в брой и голям брой медикаменти. Ченгетата са иззели и над 30 първокласни часовника от марките „ Ролекс “, IVC, „ Раймонд Уел “ и „ Хубло “, за които има подозрения, че са откраднати от мароканската мафия, обираща туристи в Мадрид. Смята се, че Иво Българина е купувал откраднати скъпи часовници на мощно занижени цени, с помощта на контактите си в незаконния свят.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Бейхан Рафи Иво Българина „ Костотрошачите “ Испания Мадрид „ Севиля “ с. Семчиново Пламен Темелков Хосе Мария дел Нидо „ Лос Рохос “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР