Ключът към всяка успешна промяна на начина на живот е

...
Ключът към всяка успешна промяна на начина на живот е
Коментари Харесай

Диета с бяло вино

Ключът към всяка сполучлива смяна на метода на живот е умереността. Дори и да се придържате към по-здравословен хранителен проект през множеството дни, има мотиви, които могат да ви накарат да го нарушите, като си позволите някоя друга алкохолна напитка.

Въпреки че алкохолът е без мазнини и е с ниско наличие на въглехидрати, значимо е да знаете, че той съдържа по този начин наречените празни калории. Както знаете, когато приемате алкохол, тялото ви се заема с неговото преправяне и остава на назад във времето въглехидратите и мазнините, по този метод те се натрупват като мазнини, вместо да се употребяват като гориво.

Представете си диета, в която в действителност алкохолът е позволен и също така той се грижи по здравословен метод за тежестта ви. Ето ви едно такова предложение.

Тази диета е за тези, които обичат морски блага, ябълки и бяло вино. Тя е доста лесна, без да изисква специфични старания. Придържайки се към тази диета, можете да отслабнете с 3 кг в продължение на 3 дни. Всичко, от което се нуждаете, е скариди, ябълки и бяло вино.

Особеността на тази диета е, че ядете колкото желаете. Може да си кажете, че това не е диета, а сън! Но тя в действителност работи! Скаридите са главният съставен елемент на тази диета, която не са единствено е доста вкусна, само че също и доста здравословна.

 Диета с бяло вино

Скаридите съдържат йод, калций, фосфор, магнезий. Освен това скаридите съвсем не съдържат в себе си лой, което ги прави хранителни и диетични. Сварете скаридите в леко подсолена вода. Изяждайте по една ябълка след всяко хранене със скариди или всякога, когато ви се дояде някакъв плод или нещо сладко. Изберете ябълките, които предпочитате, без значение дали са кисели или сладки.

Забележка: При закупуването на скариди обърнете внимание на външния им тип. Добрите скариди са с извити опашки и розов цвят. Ако опашката е права, това значи, че скаридите са умряли от естествена гибел. Кафявите петна са знак на наново заледяване, което е доказателство за ниско качество.

Що се отнася до напитките, можете да консумирате всичко, което е по ваш усет. Това може да бъде минерална вода, сокове, чай, кафе (по-добре без захар). Единствената напитка, която не би трябвало да пропускате по време на диетата, е бялото изсъхнало вино. Това е нискокалорична и здравословна напитка, от която би трябвало да консумирате по 2 чаши дневно, на обяд и вечер, да вземем за пример.

Бялото вино, разредено с минерална вода, се признава като здравословно за сърдечния мускул, кръвоносните съдове, белите дробове и стомаха. То също е потребно и за метаболитни нарушавания, като е потвърдено действието му при занимателен метаболизъм.

 Диета с бяло вино

Така че, с тази диета вие убивате с един патрон два заека:

1. Ще отслабнете;

2. Ще ядете толкоз, че да не се чувствате гладни, като също така пиете и алкохол, който е неразрешен при множеството диети.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР