Клубът, в който се помещава Районният съвет на БСП в

...
Клубът, в който се помещава Районният съвет на БСП в
Коментари Харесай

Разбиха клуб на БСП в София, нашариха стените с псувни /снимки/

Клубът, в който се обитава Районният съвет на Българска социалистическа партия в "Красно село " на ул. "Пчела " №27, е бил разрушен и ограбен през нощта на събота против неделя. Това заяви ръководителят на социалистите в столичния регион Николай Николов, който е и общински консултант. Бандитите са откраднали два настолни компютъра, преносим компютър, усилвателна уредба, принтер, микрофони и други по-дребни електронни уреди. Всички порти и пространства на региона са разрушени и разхвърляни, както и двете железни каси с документи.
"Най-вероятно са търсели пари - разяснява Николай Николов след огледа с пристигналите на мястото служители на реда. - От два месеца вършим ремонт, сложихме нова дограма, от която в действителност крадците са влезнали и сега ремонтираме покрива. Клубът е и моя приемна като общински консултант и непрекъснато има хора. Предполагам, че ремонтните действия и непрекъснатият поток от хора са предиздвикали крадците да си мислят, че държим доста пари в клуба. Разбира се, не държим никакви пари там. В двете железни каси бандитите са разкрили само документи и партийни бумаги ".
Престъплението е осъществено с изключителна безочливост и надменност.
"Явно недоволни от дребната плячка, която са съумели да завлечен, на една от стените крадците са надраскали нецензурни думи по адрес на партията - разяснява още Николай Николов. - Полицаите от 6-о районно, както и от Столична дирекция на вътрешните работи, се отзоваха незабавно на нашия сигнал, взеха отпечатъци и стартират търсене по списък на откраднатата техника ".
Най-голямото терзание на общинския консултант е фактът, че в откраднатите компютри има данни и информация за членове на Българска социалистическа партия. А районната организация в "Красно село " е една от най-големите в София, наброяваща над 750 души.
"Вече започваме да предизвестяваме нашите членове да бъдат деликатни по отношение на съмнителни телефонни позвънявания. Имаше и документи и информация по отношение на проблеми и проблеми на жители, както и документи на Столична община - изясни още Николай Николов. - Това посягане против партията може единствено да ни стимулира да работим още по-усърдно против несправедливостта и беззаконието в страната ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР