Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив) излезе с призив към

...
Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив) излезе с призив към
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив ще присъстват на следващата сесия на Общинския съвет

Клубът на последователите на Локомотив (Пловдив) излезе с апел към почитателите на " черно-белите " да участват на постоянната сесия на Общинския съвет на града в четвъртък (9 февруари). Привържениците на " смърфовете " упорстват за одит на изразходваните средства за строителството на клубния стадион и за стадиона на градския противник - Ботев, както и равно финансиране за двете спортни уреди.
 Феновете на Локомотив (Пловдив) се завръщат на Трибуна Бесика Феновете на Локомотив (Пловдив) се завръщат на Трибуна Бесика
" Въпреки уверенията, които получихме на поредицата от извършени срещи, наличието ни на сесията на 9-и февруари е единственият метод да сме сигурни, че обещанията за одит на изразходените средства за двата стадиона и за равнопоставеност във финансирането на строителството им ще бъдат спазени. Бъдете на линия в 8:00 часа на 9 февруари 2023 година на сесията на Общинския съвет, с цел да следим за осъществяването на двете точки, за които се борим през цялото време ", написаха от Клуба на последователите на Локомотив.
 Кметът на Пловдив: Абсурд! Общината няма да издържи финансово да бъдат приключени и двата стадиона Кметът на Пловдив: Абсурд! Общината няма да издържи финансово да бъдат приключени и двата стадиона
Както е известно, почитателите на Ботев (Пловдив) също обявиха желанието си да участват на постоянната сесия на Общинския съвет в четвъртък, като упорстват за създаване на цялостна козирка на стадион " Христо Ботев ", въвеждане в употреба на четирите трибуни на оборудването и обезпечаване на нужния финансов запас за довършването на " Колежа ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР