Клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1) отваря врати тази

...
Клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1) отваря врати тази
Коментари Харесай

Обновеният клуб Терминал 1 стартира ударно своя седми сезон

Клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1) отваря порти тази седмица – след четиримесечна пауза. Една от най-популярните музикални местоположения в София засилва още веднъж активността си след огромен главен ремонт и с богата концертна и диджейска стратегия. Освен множеството интериорни промени и функционални и механически усъвършенствания, мястото усилва и своя потенциал с към 100 души.

За отбелязване е разнообразието от известни български и задгранични имена в афиша до края на актуалната година, огромна част от които са към този момент оповестени. Впечатление прави клубният лайв на Ману Чао – във формат, наименуван El Chapulin Solo , билетите за който бяха изцяло изчерпани единствено за 17 минути. Сред по-големите се включват още Leeroy Thornhill от The Prodigy и Westbam – надлежно на 9 и 30 ноември. Списъкът от български имена изобилства от групи и реализатори като Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени, Руши, Остава, Белослава, Babyface Clan, P.I.F., Jeremy?, Odd Crew, BoboThe Gang, Dead Man’s Hat, Тино, Rewind, Miry, Мила Робърт, Abysmatic , а към диджеите се прибавят тези на DJ Steven и DJ Smurf от Метрополис, Emil Prize, Xonic, Fozzie , както и резидентите DoLittle, Feel и Мартин Михайлов . Специално внимание е отделено на периодическите тематични празненства – набралите скорост и известност Retro Party (всеки четвъртък) и 90’s Kids (веднъж месечно). До края на декември ще се осъществят и издания на Seattle Night и Movie Music Night . И всичко това единствено в границите на интервал от два месеца и половина – октомври, ноември и декември! Билети за всички събития се популяризират в мрежата на Eventim.bg .

Датата 16 октомври, тази сряда , е първа за новия сезон – с трибют на Depeche Mode, в осъществяване на P.I.F., като след концертната част входът става свободен за всички любопитни да прегледат възобновения дизайн на клуба. Такива благоприятни условия са планувани до края на седмицата в разнообразни програмни вариации – старт на серията Ретро празненства на 17 октомври, публично разкриване с резидънт-селектори на 18 октомври – в петъчната вечер, плюс концептуално такова на 19 октомври – Old School vs. New School Hip-Hop – с присъединяване на четирима диджеи.

Ето и още от оповестените към този момент съответни дати:

23 октомври, сряда – Odd CrewHellion Stone;
25 октомври, петък – 90’s Kids;
26 октомври, събота – Jeremy?Miry;
29 октомври, вторник – вечер, отдадена на Буги Барабата, с присъединяване на Б.Т.Р., Odd Crew и Подуене Блус Бенд;
2 ноември, събота – P.I.F.;
9 ноември, събота – Leeroy Thornhill (+ Abysmatic, Emil Prize);
13 ноември, сряда – BoboThe Gang;
16 ноември, събота – Белослава;
23 ноември, събота – Остава;
25 ноември, понеделник – Seattle Night 37;
27 ноември, сряда – Руши;
30 ноември, събота – Westbam (+ DJ Steven, DJ Smurf, Emil Prize).

Останалите имена и дати ще бъдат оповестени напълно скоро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР