Клуб на Съюза на българските парашутисти ще бъде открит официално

...
Клуб на Съюза на българските парашутисти ще бъде открит официално
Коментари Харесай

Съюзът на българските парашутисти открива свой клуб в Пловдив

Клуб на Съюза на българските парашутисти ще бъде открит публично в Пловдив. Това ще се случи този петък от 11:20 часа на ул. „ Братя Бъкстон” – 61. Мероприятието е проведено от ​Националното управление на Съюза на българските парашутисти.

Тържественият обред ще стартира в 11:30 часа. Строят ще бъде признат от ген. майор Явор Матеев – пълководец на Съвместното командване на специфичните интервенции. Лентата на клуба ще бъде прерязана от кмета на Пловдив Здравко Димитров. След освещаването на клуба ще се организира къс брифинг на Управителя на Националното управление на Съюза на българските парашутисти и ще бъдат наградени спонсори и членове на Съюз на българските писатели, дарили средства и положили труд за поправяне и съоръжение на Клуб на Съюза на българските парашутисти в Пловдив.

В мероприятието ще вземат участие внушителен блок военнослужещи и духовият оркестър на СКСО (под.32990 Пловдив); публични лица от държавната и локална власт; представители на БПЦ; членове на Съюза на българските парашутисти и посетители.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР