Kлуб Българско овчарско куче – Берковица взе участие в XI

...
Kлуб Българско овчарско куче – Берковица взе участие в XI
Коментари Харесай

Кучето Урса от Берковица обра медалите на киноложка изложба

Kлуб " Българско овчарско куче – Берковица " взе присъединяване в XI Национален събор на овцевъдите в България, който се организира край Петропавловския манастир от 6 до 8 май под патронажа на Министерството на земеделието, храните и горите.
В извършената киноложка галерия САС за БОК взеха присъединяване Любен Михайлов и Иван Петров с техните кучета Урса „ Авиюп “ в клас „ Открит “ и Вяра „ Мони “ в клас „ Подрастващи “. На 6 май се организираха показване на разплодници, развъдни групи, групи на потомци, фамилии и развъдници в състава на БКК за БОК, както и богата спортна стратегия с разнообразни породи пастирски кучета, включваща смирение, фризби, фристайл и фризби-фристайл. 
Кучето Урса от берковския клуб взе участие в показване на разплодник Авюп, който зае първото място в класирането на развъдниците.
На 7 май бе извършена клубна профилирана галерия за българско овчарско куче. 
При присъединяване си в клас „ Открит ”, кучето Урса се класира преди всичко при женските кучета и на още една челна позиция при женски кучета от породата Българско овчарско куче.
Урса зае и почетното второ място измежду всички кучета от породата Българско овчарско куче, показани на изложбата. Второто куче от клуба зае трето място в клас " Подрастващи " за женски кучета.
Постигнатите резултати демонстрират, че кучета от клуба имат капацитет и ще могат и за в бъдеще да го показват сполучливо на национални и интернационалните изложения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР