Клон на Tesco Express, обичан от обществеността, беше официално защитен

...
Клон на Tesco Express, обичан от обществеността, беше официално защитен
Коментари Харесай

Tesco Express, обичан от местните толкова много, че му е дадена специална защита от съвета

Клон на Tesco Express, обичан от обществеността, беше публично предпазен от съвет, откакто беше избавен от разрушение предходната година.

Магазинът на Dean Street, централен Лондон, към този момент е публично приет от Общинския съвет на Уестминстър като актив от общностна стойност (ACV) след номинация от Soho Society. Това се случи, откакто през октомври комитет по обмисляне гласоподава с четири против две за прекъсване на проектите за срутване на смесения магазин - помещаващ се в постройка в жанр арт деко - и превръщането им в офис пространство и комплекс за отдаване чартърен, наименуван " Soho Bazaar ".

По това време ръководителят консултант Рут Буш сподели на членовете, че зад предлагането не стои „ никаква идея “, до момента в който локалните показаха подозрения по отношение на нуждата от офиси и „ базар на изкуството “ на мястото на супермаркета. Местният гражданин Дейвид Биеда, който постоянно посещава магазина, сподели: „ Не можете да си купите плодове и зеленчуци с малко обществено изкуство. “

The Soho Soci...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР