КЛИВЛАНД — В края, в моментите след края на нейната

...
КЛИВЛАНД — В края, в моментите след края на нейната
Коментари Харесай

Наследството на Кейтлин Кларк от Айова ще продължи дори без заглавието March Madness: „Толкова много, с което да се гордеем“

КЛИВЛАНД — В края, в моментите след края на нейната емблематична кариера в Айова в неделя в Rocket Mortgage Fieldhouse, Кейтлин Кларк може да вдигне високо глава с непоклатимата религия, че не е нужно да спечелиш шампионат, с цел да бъдеш първенец или да те запомнят като подобен.

Конфетите още веднъж паднаха върху другия тим, този път трофеят беше вдигнат от Южна Каролина, празното вървене от пода до губещата съблекалня още веднъж принадлежеше на нея и на Айова.

Още един печален край за Кейтлин Кларк, губещата с 87-75, и за всички млади девойки, които извършиха арената със своите 22 фланелки. И не толкоз млади девойки. И за цяла Айова.

Победа или загуба, щеше да е време да благодарим за спомените, тъй като имаше повече мемоари, в сравнение с сълзи, изправяйки се пред отрезвяващата действителност, че няма да има повече мемоари за едно гордо момиче от Айова, което да сътвори с екипа си на фантазии и за нейното мечтано учебно заведение и почитател база.

„ Толкова доста, с което да се гордеем, толкоз мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР