Клишето гласи, че една лоша новина никога не идва сама.

...
Клишето гласи, че една лоша новина никога не идва сама.
Коментари Харесай

Бранител на ЦСКА гори за дербито с Лудогорец

Клишето гласи, че една неприятна вест в никакъв случай не идва сама. И треньорът на ЦСКА Саша Илич усети това с цялостна мощ през вчерашния ден. Тимът му се показа пагубно и загуби 0:2 от огромния зложелател Левски, а също така един от главните футболисти Иван Турицов бе изпъден с пряк червен картон за удар с лакът в главата на Уелтон. Правилникът гласи, че за това си действие родният национал би трябвало да бъде осъден най-малко два мача. Не е изключено и глобата да е даже по-голяма.

Така да вземем за пример Венцислав Христов от Ботев (Враца) пропусна 3 мача на отбора си за тенденциозен удар в тялото на Райън Бидунга от Локомотив (Пловдив) Освен това, откакто получи аления си картон, Турицов ръкопляска иронично на съдията Драгомир Драганов, което също е наказуемо от Дисциплинарната комисия. След това той покри успата си и сподели нещо на рефера, което остана прикрито за телевизионните камери. Има обаче задоволително учредения глобата на бранителя да бъде и по-голяма от две срещи.

Засега несъмнено е, че Турицов ще пропусне семейството на Пирин (Благоевград) и гостуването на Лудогорец от идните два кръга. Това основава големи главоболия на Саша Илич, защото алтернативата на Турицов отдясно на отбраната - Асен Дончев, сега е контузен. Той получи контузия в глезена в дуела със Славия преди седмица и към момента не е ясно по кое време ще може да се завърне на терена. Ако той не е подготвен за игра след паузата за мачовете на националните тимове, най-вероятно отдясно на защитата ще бъде върнат Тибо Вион, а неговото място в средата на терена ще заеме Жеферсон. Бразилецът обаче също виси за мача с Лудогорец, защото има 4 жълти картона от началото на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР