Клипът на Галена към новия й хит The Bo$$ предизвика

...
Клипът на Галена към новия й хит The Bo$$ предизвика
Коментари Харесай

Галена: Не аз потърсих Филип Плейн за клип, а той мен! Имала ли е връзка с Фики и какво отговори на Азис за нискокачествените песни със скъпи видеа? ВИЖ ТУК

Клипът на Галена към новия й шлагер „ The Bo$$ ” провокира истински възторг и породи голям брой спекулации. Певицата дава отговор в изявление за сп. „ LoveStyle ” кое от всичко, което се изписа, е правилно и кое - пресилено, видя HotArena.

Най-напред стартира с това, че задачата на всяка една нейна ария е слушателите й да се припознаят в нея. В случая тя не дефинира себе си като необут, а това просто е лирическият воин. Напук на всички мислещи, че тя се е бутала на Филип Плейн, Галка разкрива, че е пристигнал моментът, в който са почнали нея да я търсят, тъй като правят оценка тандемът им с Добромир Киряков.

„ Филип Плейн – България “ в лицето на Милена Ибишева ни потърси, с цел да създадем този взаимен план дружно “, споделя топ пайнерката. Разкрива, че с цел да се включи самият Плейн, първо е трябвало да прослуша парчето. Харесал го е на първо слушане, а откакто излезе и клипът, от „ Филип Плейн – Италия “ са написали „ Amazing! ”, в превод – „ Удивително! “.

„ Имахме персонална покана да присъстваме на празненството на Филип Плейн и фрагментите са снимани със единодушието на дизайнера с нашата камера “, изяснява още Галена.

Разкрива, че е снимала по улиците по време на филмовия фестивал в Кан. Тогава едно алено ферари паркирало пред пешеходна пътека и е стояло няколко минути, с цел да бъде снимано във видеото, с което провокирало запушване.

Изпълнителката съобщи, че в никакъв случай на никого не е казвала какъв брой костват клиповете й и много постоянно се носят клюки, че пръска луди пари за видеа. Тя разясни, че в никакъв случай не харчи повече в сравнение с изкарва и че цени парите, тъй като знаят по какъв начин се изкарват.

Относно скъпите облекла от „ The Bo$$ ” – те са от зимната сбирка на Плейн, която публично още не е излязла. Едно от палатата, с които е снимана, е на стойност 50 000 евро, само че то не е нейно.

В отговор на Азис, че изпълнителите вършат скъпи видеоверсии, с цел да компенсират нискокачествени песни, Галена отсече, че не поддържа въобще тази теза. „ Смятам, че човек, когато почита работата и почитателите си, не би трябвало да им предлага нещо, което не е качествено. Самата аз имам най-евтиния клип в попфолка и най-големия шлагер за времето си – това е „ Тихо ми пази “. Но въпросът не е дали видеото е скъпо, или на ниска цена, значими са концепцията и посланието, които носи “.

Сподели, че от колежките й Кали и Камелия са я поздравили за плана. Опроверга слуховете, че е имала връзка с Фики и че Преслава я е изпортила на Галин. И певицата пита: В противоположен случай щях ли да приема да бъда кума на сватбата му и Галин да е склонен с това? С сътрудника си имат професионални връзки и даже неотдавна са снимали клип към тяхна обща балада. Темата за Преслава не желае повече да я разяснява.

В фамилен проект Галена е щастлива с двете си деца и мъжа си. Отново посочи, че Галин доста й оказва помощ в грижите за децата, до момента в който тя лавира сред майчинството и специалността.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР