Клип, разпространен от Боен клуб България показва поредния бабаит на

...
Клип, разпространен от Боен клуб България показва поредния бабаит на
Коментари Харесай

Шок във Варна! BMW батка се дърви: Щи и** майката, щот на бокс хода и на ММА хода! Жена го "преби" само с думи

Клип, публикуван от Боен клуб " България " демонстрира следващия пехливанин на пътя, който заплашва със разпра семейство от различен автомобил, с който очевидно са имали конфликтна обстановка на пътя.

Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните " умения " кара бляскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че е напсувал лидера на другата кола, претендент биячът размахва междинни пръсти и наскърбява дамата от автомобила, написа Varna24.bg.

Ето и коментара на Боен клуб " България ", откъдето предоставиха клипа:

" За страдание нямаме информация по кое време и къде е сниман клипът. Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни го, тъй като преди време имахме една самодейност против сходни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме концепция коя е дамата, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, в случай че някой сходен образец желае да се опитва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична премия. За страдание тези случаи не престават, а нашата концепция е предварителна защита, не експанзия.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР