Клип на песен, заснет на гроба на Иван Вазов, скандализира

...
Клип на песен, заснет на гроба на Иван Вазов, скандализира
Коментари Харесай

Андреа направи попфолк клип на гроба на Вазов, без да има разрешение

Клип на ария, сниман на гроба на Иван Вазов, скандализира мрежата. Певицата Андреа пусна нова ария, като сама уточни, че видеото към нея е снимано точно на гроба на Вазов.

В пост в обществените мрежи тя написа, че повода да снима видеото там е роман на прабаба ѝ за срещата ѝ с Вазов:

„ Снимахме клипа на гроба на Иван Вазов, който преди почти 100 години сподели на прабаба миАна, че би трябвало да продължи да пее. И даде роза, когато пееше в спектакъл “Ренесанс ” и заместваше Мими Балканска, както написа в дневника й. Но прародител не даде! Каза, че певиците не са почтени дами. Аз направих този кавър за теб! “



В обществените мрежи това не остана без коментар. Рекламистът Радослав Бимбалов написа:

„ Чалга певицата Андреа снимала видеоклип на гроба на Вазов. Музикалната тупалка била сръбска, заглавието й турско, а бюстът на звездата е родно произвеждане. Дето се вика - балкански поток на простащината.
За да е още по-хубаво всичко - същата певица се хвали в обществените мрежи, че прабаба й била близка с Вазов… Тук многоточието е наложително, тя певицата от това многоточие има потребност.
Сега против подвига на тази чалга икона (да, този епитет има напълно естествена последователност у нас) ще скочат все що е псевдо-патриот и уж-родолюбец. Само че същите комфортно ще не помнят, че точно те помогнаха на чалгата да се трансформира в норма на българщина - освен в музиката, само че и във всички аспекти на съвремието ни.
Между гроба на Вазов под кълките на Андреа и българското знаме върху някакъв неуместно противен стълб посред планината няма никаква разлика. И до момента в който не го осъзнаят тези, дето се вършат на по-българи, тази подигравка ще продължава. “



От Столичната община обясниха, че с цел да бъде сниман подобен клип, би трябвало да е изпратена поръчка. Такава поръчка не е постъпвала. Министерството на културата също ревизира случая.

Певицата има и профил в платформата OnlyFans от ноември 2021 година с извънредно безценен абонамент.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР