Клиниката по педиатрия и Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ

...
Клиниката по педиатрия и Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ
Коментари Харесай

Малките пациенти в УМБАЛ “Свети Георги” с изненади за 1 юни

Клиниката по педиатрия и Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД - Пловдив и тази година означават Деня на детето, оповестиха от лечебното заведение. Тържества с музика и лакомства е изненадата за малчуганите във връзка най-големия им празник – 1 юни.

Във фоайето на Клиниката по детска хирургия ще се съберат дребни пациенти от всички клиники на бул. Пещерско шосе 66 за празненството и за самодейността “Дари картичка, зарадвай едно дете! ”.

Като съпричастност, връстници от разнообразни пловдивски учебни заведения и детски градини с възторг и старание са се трудили особено за мотива. Всяка картичка съдържа самостоятелно обръщение за своя адресат.

Успоредно с креативните занимания, Клиниката по детска хирургия е поканила възпитаниците на СУ " Черноризец Храбър ", ОУ „ Екзарх Антим I ”, ОУ „ Райна Княгиня “, школа по математика Образователен център " Авигея " и други, с цел да изпълнят песни за децата, а след музикалното тържество екипът ще почерпи всички с торта и сладкиши.

Клиниката по педиатрия на бул. Васил Априлов 15А също е подготвила доста изненади и музикални занимания за своите пациенти. На 1 юни вокална група “Бамбини ” ще изнесе концерт за децата.

Под егидата на Педиатрия в същия ден на площад “Стефан Стамболов ” в центъра на града ще се състои концерт във връзка Деня на детето, на който ще вземат участие деца на лекари от клиниката и ще се събират дарения за акцията " Най-доброто за нашите деца и онкоболни ".
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР