Клиническата картина изцяло показваше, че е отровен с фосфорорганично съединение,

...
Клиническата картина изцяло показваше, че е отровен с фосфорорганично съединение,
Коментари Харесай

Как от „върховно ниво“ се опитаха да доубият отровения Навални. Нови разкрития от руски лекар


„ Клиническата картина напълно показваше, че е токсичен с фосфорорганично съединяване, към които се отнася и „ Новичок “, споделя в изявление за изданието „ Медуза “ московският доктор Александър Полупан – един от първите, прегледали опозиционния водач Алексей Навални в реанимацията на гр. Омск през 2020 година

Полупан е командирован от Москва, с цел да взе участие в групата лекари, които се пробват да слагат диагноза на Навални и да преценяват може ли да бъде превозен в Германия, както упорстват брачната половинка му и немските управляващи.

Д-р Полупан мигновено забелязал странното държание на чиновниците в Омската болница. На него и на другите лекари раздали наложителни еднократни халати (под претекст, че съблюдават антиковид мерките), а край леглото на Навални стояла някаква жена, която следяла всеки, доближил се до него, да си постави ръкавици, а след това и да ги смъкна и изхвърли, преди да излезе от стаята.

След прегледа Полупан споделил на Юлия Навалная, че освен може, само че и би трябвало брачният партньор й да бъде превозен в Германия. Самият той предложил на консилиума да се сложи гъвкава диагноза – „ кома с неразбираем генезис “, и Навални да бъде подготвен за полета към Берлин. Внезапно телефонът на Полупан звъннал. Обаждали се московските му началници, които му съобщили: „ На висшо равнище е взето решение за недопускане превозване на пациента “.

„ Заявиха ми непосредствено: „ Ще съобщиш на роднините, че той не може да бъде превозен. Абсолютно всички от консилиума ще кажат едно към едно същото. Ако кажеш нещо друго, следствията за теб ще бъдат доста, доста съществени “, споделя Полупан.

Московският доктор акцентира: омските му сътрудници в персонални диалози били съгласни, че Навални е токсичен с фосфорно съединяване и че би трябвало да бъде траспортиран в по-цивилизована болница. След това обаче всички се изредили и споделили на брачната половинка му, че рискът при превозване е извънредно висок.

Когато най-сетне немските лекари били позволени в болничното заведение, всички локални медици се впуснали да ги убеждават, че Навални никога не би трябвало да бъде локален отсам. Единствено Полупан отказал да взе участие в заговора, по този начин най-малко твърди самият той.

Събитията се развиват сред 20 и 22 август 2020 година На опозиционера Навални му прилошава в самолета, летящ от Томск към Москва. Самолетът незабавно каца в Омск, където той е настанен в локалната болница. Там стартира и борбата за неговото транспортиране зад граница.

Припомняме, че в края на краищата настоятелността на немските експерти победила. А след намесата и на държавното управление на Федералната република (което по някакъв собствен метод принуди Путин да пусне съперника си в чужбина), Алексей Навални бе закаран в Германия, където откриха, че е токсичен с „ Новичок “ и му избавиха живота. Той оцеля, оздравя, взе участие в основаването на за себе си и позволи груба неточност: върна се в Русия, с цел да се бори.

Още на летището бе задържан и хвърлен в каторга със непоколебим режим. Неговото здраве непрестанно се утежнява, а през последните 6 месеца затворническите управляващи го държат непрестанно в карцера – поради измислени нарушавания на дисциплината. Пред това време филмът му взе и за писмено кино.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР